Beautysalon Regina

Spa de Regina

B&B Casa Rural bevat ook een spa, hier biedt Regina verschillende behandelingen aan. Sinds 1998 ben ik in het bezit van mijn vakdiploma Pedicure+ en in 2004 heb ik de vakopleiding schoonheidsspecialiste afgerond. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd waaronder voetreflexzonemassage en nagelbeugeltechniek.  
Hieronder meer informatie over de verschillende behandelingen. Heb je een vraag of wil je een behandeling boeken? Stuur mij dan een mail via info@beautysalonregina.nl

Pedicure behandeling

Heeft u last van eelt, kloven, pijnlijke likdoorns of ingroeiende teennagels? Dan kan ik u daar pijnloos vanaf helpen. Ik heb al meer dan 24 jaar ervaring en ik beschik over gespecialiseerde instrumenten om u te behandelen. 

Voetreflexzone massage

Heeft u last van stress of klachten waar u de oorzaak niet van weet? Maak dan met mij een afspraak voor deze behandeling. Met deze drukpuntmassage verhoog je het zelf genezend vermogen van het lichaam zodat u met een ontspannen gevoel van uw vakantie kan genieten. 

Schoonheidsbehandeling

In mijn salon bied ik verschillende gezichtsbehandelingen aan zoals de relaxbehandeling, de reinigings behandeling en de luxe behandeling. Maar ook kunt u kiezen voor verschillende losse behandelingen zoals epileren of harsen van het gezicht of lichaam. 
Tranquila welkomst ritueel.
Kopje thee met wat lekkers.
Voetbad + Peeling voeten.
Oppervlakte reiniging gezicht met Bella Baci Cups.
Peeling.
Penseelmassage.
Masker.
Voetmassage.
Vers sapje voor de wissel.
Rug-massage.
Kleipakking.
Peeling van de rug.
Hand peeling + massage.
Afsluiting met Glas water of kopje kamillethee.

Deze behandeling is ook als duo behandeling te boeken